Van Overbeek

Van Overbeek is in Europa marktleider op het gebied van verhuur van tijdelijk, mobiel, hoog kwalitatief, water gespoeld sanitair (toiletten en douches) voor (grote) festivals en evenementen. Onze producten zijn dusdanig ontwikkeld dat ze eenvoudig en tijdelijk op locatie geplaatst kunnen worden.

Je hebt deze voorzieningen vast weleens ergens gezien bij een festival of evenement. Deze sanitaire oplossingen zijn er in vele maten en soorten. Zo zijn er ook varianten die veelal ingezet worden tijdens grote evenementen zoals bijvoorbeeld Lowlands, Zwarte Cross en Tomorrowland. Dit zijn festivals waar de bezoekers ook overnachten en waar wij dus complete badhuizen verzorgen. Hierbij moet je denken aan toiletten, douches en wasbakken.

Met een hecht team specialisten verzorgen wij het hele jaar door meer dan 200 festivals en evenementen in Nederland, België en de rest van Europa. In het festivalseizoen (mei t/m september) wordt dit team uitgebreid met ongeveer 250 tijdelijke medewerkers!

Een kleine greep uit ons klantenbestand:

Lowlands, Tomorrowland, Max Verstappen Camping, North Sea Jazz. Mysteryland, Werchter, Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea, Decibel, Zwarte Cross, HellFest, Graspop, Down the Rabbit Hole, concerten in Gelredome en Amsterdam Arena enzovoort… zo’n 200 evenementen per jaar.

Je kunt Van Overbeek Sanitair ook tegenkomen op kleinschaligere evenementen zoals bijvoorbeeld bij het buurtfeest of met carnaval.

Wil je meer weten over Van Overbeek Sanitair, klik dan hier. 

WERKEN BIJ VAN OVERBEEK?

Als crew member van Van Overbeek ben je flexibel inzetbaar in de maanden mei tot en met september. Je bent 16 jaar of ouder, een echte teamplayer en zeer servicegericht!

Samen met je vrienden aan de slag voor van Overbeek?
Delen dan!